juulendominic.reismee.nl

Dag 11: Op weg naar San Jose

Vandaag een ‘reisdag' op het programma. We slapen in San Jose, omdat we uiteindelijk naar het nationale park Tortuguero willen. Halverwege stoppen we nog bij de rivier waar we op krokodillenjacht geweest zijn en ook hier zien we weer een aantal krokodillen liggen. Even een bakje koffie en we gaan weer verder naar San Jose. Rond het middaguur komen we hier aan; wel even wennen na alle rust en natuur om weer in een drukke stad te komen. We krijgen een kleine rondleiding, maar er is hier niet veel te zien en niet veel te beleven. We krijgen de tip om in de buurt van het hotel en de winkelstraat te blijven, want daarbuiten is het niet veilig. Kortom, daar krijgen wij geen vakantiegevoel van! Ach ja, we zijn er maar een dagje en we hebben wel heerlijk geluncht en een uurtje de voorbijgaande mensen mogen aanschouwen. Blijft leuk om aapjes te kijken! Je ziet hier wel dat er toch wel armoede is. 's Avonds nog heerlijk gegeten op een plek in San Jose waar wij met z'n 2en nooit naartoe hadden durven gaan!

ma

Heeiii luikes,
vertel,jullie maken het wel heel spannend hoor.
de aapjes maar kijken naar jullie,geweldig!!!
en juul .... dat droomeiland??????
wat leutig dat we van jullie ervaring daar(fotoos)mee kunnen genieten.hier begint het op de herfst te lijken ,bah.
dominic en juul blijf op jullie hoede,kyk goed uit ,en nog heel veel moois beleven.
groetjes uit het kille wouw
pa en ma

vosjes

Lieve Juul&Dominic,

Zo te zien en te lezen vermaken jullie je eigen prima!
Goed om te horen. Geniet er nog lekker van! Proficiat vandaag met jullie pa!!

Liefs de Vosjes

roel en esther

Hier je broer,
wow wat ziet het er allemaal enorm schitterend en nattig uit!!! Tja, dat beetje regen moet niet uitmaken bij zo een geweldige reis. Bovendien als rasechte hollanders zijn jullie wel wat nattigheid gewend... We zijn erg benieuwd naar de verdere foto's en verhalen. We begrepen dat jullie nu een lekkere luiervakantie in Panama gaan hebben, mhhhh heerlijk samen aan de cocktails in een hangmat aan het strand. Nou ja, net als vrijwel iedereen hopen ook wij dat jullie nog enorm genieten van de rest van jullie vakantie en dat jullie gezond en rond weer terug in Holland komen.

Heel veel groetjes
Roel en Esther