juulendominic.reismee.nl

Dag 17: Bocas de Toro (Isla Caranero) zeesterren strand

Vandaag een lekkere luierdag gehad. Lekker geslapen, geen wekker hoeven zetten, op het gemakje ontbeten en nog maar een keer de hangmat opgezocht waar we gisteren bijna in geëindigd waren. Toen we uitgeluierd waren hebben we een bootje naar Bocas Town genomen en hier hebben we een lokaal (school) busje gepakt naar Star Beach. Dit strand doet zijn naam eer aan, omdat er heel veel grote zeesterren liggen. Om half 5 worden we weer door een bootje opgehaald en herhalen we de tocht in omgekeerde volgorde. Leuk om tussen de locals en schoolkindertjes te zitten. Net voordat we opgehaald worden zien we nog een dolfijn zwemmen: het blijft toch mooi om die beesten te spotten!

miranda

hey chillapen,

wat een mooie reis hebben jullie weer, ik ga op dieet zodat ik volgend jaar in jullie rugzak pas haha. jullie gele exotische vierwieler heeft ook een behoorlijke trip gemaakt door garageland, vandaag moet ie nog effe aan een computer gehangen worden om te resetten en dan issie weer up to date. het beessie had behoorlijk wat kwaaltjes,iets met vuil verstopte filters door niet werkende weet-ik-ut-wattes-dingen,kapotte bougies en nog meer van die technische termen. tinus heeft em flink geschrobt dus komt allemaal goed.
juul word bij deze opgegeven voor de gouden penseel 2010, erg goed idee dat reislog.

xxx sjeggie

Miriam Broertjes

Hee,
Erg leuk om jullie verhalen even te lezen, zo te zien is het wel erg fijn in Panama (en lekker rustig wrs ook zonder ons druktemakers?!)!!
Geniet er nog maar lekker van, hier regent het ook alweer (waarschijnlijk zodat het Costa Rica gevoel nog even lekker blijft hangen :)..!

Bedankt voor de superleuke tijd en hoop dat we elkaar gauw weer eens zien!

Liefs, Miriam

PS: Zijn er minder muggen nu ik er niet meer bij ben :) ?