Dag 18 en 19: duiken, snorkelen, dolfijnen spotten en relaxen!
Slecht geslapen, we hebben bijna heel de nacht wakker gelegen van de jeuk! We zijn overal gebeten door zandvlooien! Vandaag (dag 18) is Dominic in de ochtend gaan duiken. Veel koraal gezien, niet veel grote vissen, maar bovenal was het vooral leuk om het weer een keer gedaan te hebben. Verder niet veel bijzonders gedaan vandaag: lekker geluncht, beetje in de hangmat gehangen. 's Avonds ook weer heerlijk gegeten en Juul heeft hier de lekkerste brownie aller tijden gegeten!
Dag 19: afscheid genomen van Marijke en Maarten, ze gaan weer richting Costa Rica om naar huis te vliegen. Vandaag hebben we een hele leuke en mooie boottocht gemaakt. Vanwege het laagseizoen hadden we een bootje en gids voor ons tweeën. Als eerste hebben we dolphin bay aangedaan. We waren een beetje sceptisch, maar voordat we het wisten zagen we de eerste dolfijnen alweer voorbij komen! Een half uurtje ongeveer gebleven en we hebben enorm veel dolfijnen gespot. Verder gevaren naar Coral Cay en ook dit was erg mooi: de bodem is bezaaid met koraal en we hebben veel tropische vissen gezien. Na de lunch varen we verder naar Red Frog Beach waar we nog een uurtje of 2 op het strand zijn gebleven. Ook vanavond weer heerlijk gegeten in het stadje bij el Pecado waar ze wel weten hoe je een biefstuk moet bakken!Reacties
Heej jongelui,
Heb ff tijd gemaakt om jullie belefenissen te bekijken.
Nou, das de moeit'e waard zeg. Prachtig, die natuur daar! We zullen eens hard gaan sparen, want er komen steeds meer plekken op de wereld bij, waar we nog eens naar toe willen. Geniet nog lekker en tot volgende week he!
Groetjes tante Mien.