juulendominic.reismee.nl

Nog één nachtje slapen...

Halloallemaal,

Morgen is het dan eindelijk zo ver... we vertrekken voor drie weken naar Sri Lanka om daar onzehuwelijksreis te gaan maken!! Nadat we net al onze laatste spulletjes hebben in gepakt heb ik (Juul) nog even snel de tijd genomen om jullie vast een kleinevoorproef van onze reis te geven.

We vliegen morgen om 15.00uur vanuit Dusseldorf in ongeveer 7 uurtjes naar Dubai om daar na een kleine tussenlanding van ongeveer 3 uurtjes door te vliegen naar Colombo in Sri Lanka. Daar aangekomen na zo'n 5 uur vliegen zal een lokale gids ons begeleiden naar onze eerste locatie en dat is in de plaats Negombo aan het strand. We zullen hier zo'n 3 dagen verblijven en reizen dan verder het binnenland van Sri Lanka in. Aan het einde van de reis zullen we onze reis ook weer in Negombo afsluiten.

Als alles meezit arriveren wij rond8.45uur lokale tijd in Sri Lanka, het is dan bij jullie in Nederland 5.15uur.

We hopen dat we jullie zo nu en dan op de hoogte kunnen houden via onze site met wat foto´s en verhalen en vinden het natuurlijk weer erg leuk dat iedereen met zoveel interesse onze verhalen gaat lezen.

Tot over drie weken allemaal!!!

daisy

Ik wil jullie even heel veel plezier wensen• En we gaan alles zeker weer volgen dikke kus en uitkijken he daisy romano en tyler xxxx

martha

Hey Juul en Dominic
Eindelijk gaat de reis beginnen, het reisschema ziet er leuk uit, ik zal jullie volgen. Verder een goede vlucht en tot horens want over 1 week ben ik niet meer in Nederland, dan zullen we moeten smssen. Maar dat gaat vast lukken
Dikke kus ook voor Dominic xxx

lydia

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie met het uitzicht op weer vele mooie dingen te bewonderen of misschien wel hele gekke dingen whahahahhaha we zullen zeker de reisverhalen gaan bijhouden want dat is zoooooo leuk .

hele dikke kussen en knuffels van ons allemaal
xxxxxxxxxxxxxxxxx

davy

leuke vakantie en wil je foto's maken van wilde dieren als je die tegen komt en het mooie uitzicht
GOEDE REIS GROETJES DAVY

deny

Fijne vakantie en maak maar veel mooie foto's.

Groetjes Deny

sjeggie

happy honnymoon broertjelief en schone zus, vlieg voorzichtig en land zacht.....en alleen op de gebaande paden denk eraan!!! tot over drie weekjes xxx miranda en martin

(schoon)mama en Jac

Hallo Juul en Dominic,
een hele fijne huwelijksreis en heel veel plezier, we gaan jullie volgen.

xxxxxxx mama en Jac

(schoon)mama en Jac

en voorzichtig doen

ma

Hoi hoy,
alles gelukkig goed gegaan(vlucht)want dat is alleen al spannend......ben blij dat jullie er zijn.
Nu nog wennen aan de hitte maar dat komt hopelijk goed....geniet en kan nie wachten op de eerste mooie fotoos die wij zullen gaan volgen en genieten dan
met z,n allen mee.

Maak er een GEWELDIGE holliday van.
Liefs ma

tante Joke

Geweldig jullie zijn gearriveerd,wens jullie de tijd van je leven daar.Geniet er van,ga jullie zeker volgen