juulendominic.reismee.nl

Maandag en dinsdag 07-05 en 08-05

Zo... daar zitten we dan weer in het vliegtuig, op weg naar huis en zit onze huwelijksreis er helaas weer bijna op. De grootste helft hebben we gehad, nog zo'n 3,5 uur te gaan. Vanmorgen hebben we ons in stijl af laten zetten op de luchthaven: met een tuktuk! Op de luchthaven blikken we samen nog even terug op wat we allemaal hebben gedaan en hebben gezien. Ondanks de paar smetjes overheerst toch vooral een positief gevoel, want Sri Lanka is echt een prachtig land.

Gisteren hebben we nog een laatste stralende zonnige dag gehad (we hebben zo veel geluk met het weer) en hebben we niet veel meer gedaan dan liggen onder de palmbomen, af en toe een duikje in het zwembad en 's avonds heerlijk gegeten onder het genot van een gezellig live muziekje bij Lords. Wat wij toch het beste restaurant (en we hebben er een hoop gehad) van Sri Lanka vonden. We zijn er onze reis gestart en hebben er ook weer afgesloten.

We vinden het super leuk dat iedereen onze verhalen met ons een beetje heeft mee kunnen beleven. Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties!!!

lydia

ppppffffffffffffffffff moeten we weer een jaar wachten voor leuke reisverhalen en foto's . We vonden het zo leuk om iedere keer de verhalen te lezen en de foto's te bekijken zo leer je op afstand nog wel een beetje hun cultuur kennen . Dus zit niks anders op dan af te wachten waar de reis volgend jaar weer heen gaat ..............................

dikke kussen en knuffels van lydjee xxxxxx

tante Joke

Het zit er weer op.Jammer want door van die avonturiers als jullie en vorig jaar Jeroen en Vera zie ik
ook eens wat van de wereld,Super dat dat kan. Ja Lydia waar gaan we volgende reis heen. Nogmaals Dominick en Juul bedankt dat ik mee op reis mocht.Veel
liefs en groetjes .X X X